Ydelser

Kostvejledning

Uanset om dit mål er vægttab, muskelopbygning/gains eller performance, så laver vi en kostplan der passer til netop dig og dit formål. Der findes ingen standarder, de bedste kostplaner er dem, der rent faktisk bliver fulgt.

Vi udarbejder sammen med dig, en kostplan til dit formål og med et indhold der passer til din hverdag. Vores kostplaner udarbejdes med udgangspunkt i sundhedsstyrelsens anbefalinger, kostråd og anden relevant videnskab.

Vores erfaring spænder vidt og uanset din størrelse, alder, mål og erfaring, kan vi hjælpe. Søger du særlige kostforløb som fx vegetar eller en kostplan baseret på antiinflammatorisk kost, kan vi hjælpe. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kostplan inkl. startsamtale (15 min)500 kr.
Kostplan inkl. måling og vejning (30 min)700 kr.
Vejning og måling inkl. samtale (30 min)250 kr.
Samtaler – coaching vedr. kost og træning (30 min)200 kr.

Behandlinger og massage

Behandling og massage af dine ben, afhjælper tunge, trætte eller ømme ben. Det øger blodcirkulationen og dræner væske fra dine ben. Det giver bedring på åreknuder og væskesamlinger. Vi tilbyder behandling med Your Boots kombineret med manuel massage.

Lymfedrænage + massage af ben (50 min)300 kr.
Lymfedrænage + massage af ben og lænd (90 min)500 kr.
Klippekort 5×50 min – gyldigt i 6 mdr.1250 kr.

Personlig træner

Vi hjælper, med at udvikle et personligt træningsprogram og tilbyder dig, at hjælpe med at komme i gang med træningen. Det kan være alt fra simple træningsprogrammer, løbetræningsforløb, specielle forløb ved skader og skavanker, samt skadesforebyggende træning.

Vi har erfaring med performance optimering og træner jævnligt atleter fra forskellige sportgrene, der har brug for supplerende træning for at nå placeringer.

Den glade motionist er vores hjerte og vores motivation. Uanset om du har trænet før eller ej, så finder vi altid dit udgangspunkt og sikrer at du hele tiden bliver en lille smule bedre. Vi giver garanti for fremgang.

Opstart, træningsprogram og samtale (90 min)800 kr.
Opfølgning på træningsprogram (60 min)600 kr.
Online programlægning uden fysisk instruktion500 kr.
Samtaler og coaching vedr. kost og træning (30 min)200 kr.

Mobility og bevægelsesanalyse

Vi laver bevægelsesanalyser, for at finde din styrker og svagheder, når du skal bevæge dig. Bevægevaner er skabt af vores genetik, vores alder og erfaringer. Som alle andre vaner, kan man ændre de vaner, som ikke er sunde for én. Med små enkle øvelser, kan vi påvirke led, muskler og nervesystemet, så det ændrer vores bevægevaner.

Har du ledsmerter? Muskelspændinger? Svært ved bestemte bevægelser som gør din hverdag sværere end den burde? – så er det her, vi kan hjælpe.

Opstart, træningsprogram og samtale (90 min)800 kr.
Opfølgning på træningsprogram (60 min)600 kr.
Online programlægning uden fysisk instruktion500 kr.
Samtaler og coaching vedr. kost og træning (30 min)200 kr.